.
Strony
A-Z
W mojej kuchni
W mojej piekarni
ZOBACZ TUTAJ
....
....
....
....
....
....
Przystawka
1 -
"Francuskie" koperty z brokułem i ziemniakami
2 -
Bakłażan alla pizzaiola
3 -
Carpaccio z buraczków
4 -
Ciecierzyca na przekąskę
5 -
Cukinia smażona- przystawka do obiadu
6 -
Cukiniowa przystawka z dodatkiem pieczonej papryki
7 -
Frittatine z cukinią i ziemniakami-jako antipasto
8 -
Grillowane szparagi z sosem musztardowym
9 -
Jajka faszerowane sardynkami
10 -
Jajka faszerowane wątróbką
11 -
Jajka faszerowane łososiem
12 -
Jajka w sosie tuńczykowym dla dwojga
13 -
Jajka w wiosennym sosie
14 -
Melon z szynka parmeńską - Melone con prosciutto di Parma
15 -
Mini frittatine z zielonym groszkiem i szynką
16 -
Mini quiche Lorraine /po włosku/
17 -
Mini zapiekanki z bakłażana
18 -
Parigina następnego dnia cd.czyli pizza na zimno...
19 -
Pieczone pomidory z chrupiąca skorupką serową
20 -
Pinzimonio czyli bukiet warzyw dla każdego
21 -
Quiche z szynką i fasolką szparagową
22 -
Roladki z cukinii nadziewane twarożkiem
23 -
Roladki z szynki ze szparagami i papryką
24 -
Sałatka ryżowo-melonowa z szynką-Insalata di riso con prosciutto e melone
25 -
Sałatka szparagowa w koszyczku serowym
26 -
Surówka z selera w buraczkowych miseczkach
27 -
Szaszłyki z pulpetów, pomidorków i bazylii-Spiedini di polpette,pomororini e basilico-antipasto
28 -
Torciki z wędzonym łososiem-Tortini di salmone affumicato-antipasto
29 -
Ziemniaki zapiekane z mięsem mielonym
30 -
Śródziemnomorskie roladki z bakłażana
Nowszy post
Starszy post
Strona główna